یا کیمچی کیمچی است که با کلم چینی تهیه می شود. بسته به ذائقه خود می توانید از پودر فلفل دلمه ای داغ یا شیرین یا مخلوط هر دو برای تهیه این اسکابه معروف استفاده کنید. کلم چینی را از وسط نصف کرده و بدون جدا کردن برگ آن را بشویید. نصف فنجان نمک اضافه کنید. روی برگ های کلم نمک بپاشید و به مدت 3 ساعت در دمای اتاق بگذارید تا نرم شوند و سپس آبکشی کنید.آب، پودر فلفل قرمز، سیر، زنجبیل، پیازچه و ترب را با هم مخلوط کنید.دستکش ها را بپوشید و بدون اینکه برگ های کلم را بردارید، کناره های برگ ها را به مواد بالا آغشته کنید، کلم چینی را در ظرف دربسته و در دمای محیط به مدت دو روز بگذارید و سپس در یخچال بگذارید. کیمچی معروف ترشی را می توانید چند ماه در یخچال نگهداری کنید. .