![d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d9bed986daa9db8cdaa9-d984db8cd985d988-d988-d9bed986db8cd8b1-d8aed8a7d985d987-d8a7db8c_631aa20f6f6ff.jpeg](https://7namehkhoy.ir/wp-content/uploads/2023/02/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d9bed986daa9db8cdaa9-d984db8cd985d988-d988-d9bed986db8cd8b1-d8aed8a7d985d987-d8a7db8c_631aa20f6f6ff.jpeg)
مواد لازم :
تخم مرغ، زرده سوا شده از سفیده | ۳عدد |
پنیر خامه ای | سه چهارم پیمانه |
کره نرم | ۵۶ گرم |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | یک چهارم قاشق چای خوری |
آرد | نصف پیمانه |
پوست لیموی تازه | یک قاشق غذاخوری |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر قند | در صورت متمایلشدن |
* آویشن تازه خرد شده | یک قاشق غذاخوری |
* آویشن تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری ( یا خشک نصف قاشق چای خوری)
طرز تهیه :
سفیده را هم بزنید تا سفت شود.
زرده، پنیر، ۵۶ گرم کره، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آرد را نیز افزایش کنید و هم بزنید.
پوست لیمو و آویشن را نیز به مواد افزایش کنید و هم بزنید.
سپس به آرامی سفیده تخم مرغ را به مواد افزایش کنید و هم بزنید.
ماهیتابه مناسب را روی حرارت کم قرار دهید، یک قاشق غذاخوری کره در آن بریزید و بگذارید آب شود.
سپس هر بار یک چهارم پیمانه مایه به ماهیتابه افزایش کنید و بگذارید پنکیک پنج لحظه بپزد یا حباب روی سطح پنکیک دیده شود.
پنکیک را برگردانید و بگذارید ۳ لحظه دیگر بپزد تا کاملا طلایی رنگ شود. با بقیه مواد نیز این کار را دوبارهکاری کنید.
پنکیک را بلافاصله و در صورت متمایلشدن با پودر قند سرو کنید.
پنکیک را می توان به عنوان صبحانه یا اسنک عصرگاهی سرو کرد.
منبع: خوی وب و خراسان نیوز