شیوه نگینی کردن هویج
روش نگینی کردن هویج
نگینی کردن یکی از شیوه های برش پر کاربرد در آشپزی می باشد که استفاده زیادی دارد. اول ماده غذایی را خلال کرده و آنگاه از سمت دیگر برش میزنند تا به شکل مکعبهای کوچک شود. برای خرد کردن سبزیجات به شکل نگینی یا مکعبی می توان هم نگین های ریز یا درشت تر داشته باشیم که در زیر ما شیوه درست نگینی کردن هویج را برای شما آورده ایم.
مراحل نگینی کردن هویج
– نخست هویج ها را پاکیزه بشویید و در صورت لزوم سطح آنها را بتراشید.
– اگر هویج ها بزرگ بودند آنها را کوچک تر کنید.
نگینی کردن هویج
– آنگاه هویج ها را به صورت خلال های درشت برش بزنید.
روش نگینی کردن هویج
– اگر می خواهید نگین ها ریزتر باشد خلال ها را باریک تر کنید.
چگونگی نگینی کردن هویج
– خلال ها را به صورت نگینی خرد کنید.
چگونه هویج را نگینی خرد کنیم
مطلب پیشنهادی
برای گرفتن ترشی غذا چکار کنیم شیوه های کم کردن ترشی غذا از بین بدن …
مطلب پیشنهادی
ادویه مخصوص ماکارونی چیست ادویه ماکارونی ماکارونی، یک غذای ایتالیایی میباشد و از آن گروه …