مواد لازم برای مربای زردآلو: 1 کیلوگرم زردآلو 600 گرم شکر زعفران آب شده (در صورت تمایل) 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه مربای زردآلو: طرز تهیه مربای زردآلو ابتدا به روش دیگری: زردآلوها را بشویید و هسته آن را جدا کنید و سپس به دو نیمه تقسیم کنیدشکر را روی زردآلوها بریزید و بگذارید 1 روز بماند. روز بعد یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. وقتی مربا به غلظت لازم رسید زعفران آب شده را اضافه کنید و بگذارید فقط 5 دقیقه بجوشد و از روی حرارت بردارید نکات تهیه مربای زردآلو: این مربا به زمان پخت خیلی کمی نیاز دارد و اگر زیاد بجوشانید زردآلو می شود له شده و مربا تبدیل به مربا می شود، در صورت تمایل می توانید از خلال پسته یا خلال بادام نیز در این مربا استفاده کنید. این مواد را در آخرین مراحل پخت اضافه کنید. .