طرز تهیه ساندا دسر آمریکایی

درست کردن ساندا, نحوه درست کردن انواع دسر طرز تهیه ساندا دسر آمریکایی

مواد لازم برای تهیه سوند: کیک براونی را برش ندهید بستنی وانیلی 1/2 گالن بادام زمینی شور و برشته یک و نیم پیمانه پودر قند 2 لیوان شیر تغلیظ شده. قاشق چای خوری وانیل* شیر تغلیظ شده که 60 درصد آب خود را از دست داده و کمی زرد شده است طرز تهیه سوند: بستنی وانیلی را روی براونی بمالید، سپس بادام زمینی بپاشید و به مدت دو ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی کاملا تمام شود. شکل گرفتن حالا مواد لازم برای دسر را آماده کنید: پودر شکر، شیر، شکلات چیپسی و کره را در یک ماهیتابه عمیق روی حرارت متوسط ​​مخلوط کنید تا به مدت 8 دقیقه بجوشد، تابه را مدام هم بزنید، سپس آن را از روی حرارت بردارید و بریزید. عصاره وانیل را داخل آن میزنیم و میگذاریم نیم ساعت خنک شود و شکلات را روی دسر ریخته و به مدت 2 ساعت در فریزر قرار میدهیم تا خودش را بگیرد. توجه داشته باشید که این دسر قبل از برش و سرو باید 5 تا 10 دقیقه در دمای اتاق بماند.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سرکه هندوانه به عنوان سس برای سالاد سبزیجات

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …