نکات لازم برای تهیه پفک هندی • برای تهیه پفک هندی می توانید به جای رنگ خوراکی از کمی لبو یا زعفران استفاده کنید. • مقدار رنگی که به پفک هندی اضافه می کنید باید کم باشد در غیر این صورت هنگام پخت تیره می شود. • پفک ها را یکباره داخل روغن نگذارید و کم کم اضافه کنید تا فضای کافی برای پف کردن داشته باشند. • روغن باید آنقدر داغ باشد که به محض تماس با پفک هندی شروع به جوشیدن کند تا پفک هندی خوب پف کند و سفت نشود. پفک هندی روغن خیلی کمی به خود جذب می کند پس نگران چربی آن نباشید برای طعم دادن به پفک هندی وقتی از ماهیتابه خارج می کنید و داغ است می توانید برای طعم دادن هر پودری که دوست دارید روی آن بپاشید. می توانید روی آن ها کمی سرکه بپاشید تا پفک های سرکه ای هندی درست شود. .